banner9.jpg

Artículos

Nekazal-turismo ostatuetan kalitateko produktuak merkaturatzeko jardunaldia

onegin

Azaroaren 29an, Euskadiko nekazalturismo eta landa-etxeetako 50 titular baino gehiago On Egin proiektuari buruzko jardunaldi batean parte hartu ari dira; Euskadiko Nekazalturismo eta Landa-etxeen sarearen bitartez (Nekatur) Euskadiko kalitateko nekazaritza-elikagaiak merkaturatzeko proiektu bat da.

Bertaratu direnek lehen eskutik ezagutu ahal izan dute azken hilabete hauetan honelako produktuak merkaturatzen parte hartu duten establezimenduen esperientzia. On Egin proiektuaren bilakaera aztertu da eta etorkizunerako itxaropenak eztabaidatu dira.

Amaitzeko, parte-hartzaile guztiek Euskadiko ardoen dastaketa iruzkindu batean parte hartu ahal izan dute, Mikel Garaizabal enologo eta sommelierrak zuzendua. Era horretan, jarduera berri bat erakutsi nahi izan dute, ostatu-eskaintzaren barruan sartu beharreko zerbitzu gehigarri baten adibide eta iradokizun bezala balio izan dezan.

Nekatur eta Hazi (Landa eta Itsas Ingurunearen Garapenerako Eusko Jaurlaritzaren Korporazioa) erakundeek gidatutako ekimen bat da On Egin proiektua; eta alde batetik, Euskadiko nekazaritza-elikagaientzako merkaturatze-zirkuitu berri bat zabaltzen du, eta beste alde batetik, nekazalturismoen eta landa-etxeen bezeroei zerbitzu berri bat eskaintzen zaie

scribdicon

1Granja Modelo s/n 01192 Arkaute, Araba , NIF. G48986137 | T 945 00 32 40 | hazi@hazi.eus | Política de Privacidad | Aviso Legal | Control Remoto