Artikuluak
Webinar prestakuntza saioak
Maiatzak 7: Merkatuko joerak txikizkako kanal Retailean
Maiatzak 12: Covid 19: landa-turismoko ostatuak berriz irekitzeko jarraitu beharreko protokoloa
Maiatzak 13: Storytelling. Nire produkturako marketing teknika
Maiatzak 14: Enpresa-kudeaketako erronkak:estrategia, negozio-ereduak eta pertsonen kudeaketa
Maiatzak 20: 2. partea: Storytelling. Nire produkturako marketing teknika
Maiatzak 21: Horeca kanalaren bilakaera epe labur eta ertainean. Euskadiko edarien sektorearekin lankidetzan aritzeko estrategiak
Maiatzak 22: Sagardotegiak irekitzeko protokoloa
Maiatzak 28: Garai honetan ikasi duzun guztia, nola erabili dezakezu zure negoziorako?
Ekainak 3: Landa-ostatuaren kudeaketa COVID19 ingurunean: errentagarritasun-atalaseak
Ekainak 4: Etiketaren eta ontziaren garrantzia enpresaren irudiaren transmisore nagusi gisa
Ekainak 8: II. saioa landa-ostatuaren kudeaketa covid19 ingurunean: errentagarritasun-atalaseak
Ekainak 9: Esnekien merkaturatzearen Igo saioa
Ekainak 10: 2.saioa:Esnekien merkaturatzea. Merkatuaren analisia eta joerak. Merkaturatze-esperientzia berriak
Ekainak 11: 1. saioa enoturismo, higiene eta segurtasun gomendioak upategietan.
Ekainak 15:higiene eta segurtasun gomendioak upategietan:jatetxea
Ekainak 16:aplikatu beharreko garbiketa eta desinfekzio protokolo egokia
Ekainak 18: 6 oinarri sikologikoak hobeto saltzeko
Ekainak 24: APPCC dokumentoaren aplikazioa dokumentu artisauetan
Uztailak 1: Esnearen kaltiate higieniko sanitarioa. Kontrolatu beharreko oinarrizko parametroak
Azaroak 17: Ardi esnearen arriskuen inguruko akordioa
Abenduak 16: Silicie