banner13.jpg

Artikuluak

Webinar prestakuntza saioak

Maiatzak 7: Merkatuko joerak txikizkako kanal Retailean

Maiatzak 12:  Covid 19: landa-turismoko ostatuak berriz irekitzeko jarraitu beharreko protokoloa

Maiatzak 13: Storytelling. Nire produkturako marketing teknika 

Maiatzak 14: Enpresa-kudeaketako erronkak:estrategia, negozio-ereduak eta pertsonen kudeaketa

Maiatzak 20: 2. partea: Storytelling. Nire produkturako marketing teknika 

Maiatzak 21: Horeca kanalaren bilakaera epe labur eta ertainean. Euskadiko edarien sektorearekin lankidetzan aritzeko estrategiak

Maiatzak 22: Sagardotegiak irekitzeko protokoloa

Maiatzak 28: Garai honetan ikasi duzun guztia, nola erabili dezakezu zure negoziorako?

Ekainak 3: Landa-ostatuaren kudeaketa COVID19 ingurunean: errentagarritasun-atalaseak

Ekainak 4: "Saldu zaitez! Zure negozioaren Elevator Pitch-a garatu berdina ez emateko". Enpresa gonbidatua:Ekotarriko 

Ekainak 4: Etiketaren eta ontziaren garrantzia enpresaren irudiaren transmisore nagusi gisa

Ekainak 8: II. saioa landa-ostatuaren kudeaketa covid19 ingurunean: errentagarritasun-atalaseak

Ekainak 9: Esnekien merkaturatzearen Igo saioa

Ekainak 10: 2.saioa:Esnekien merkaturatzea. Merkatuaren analisia eta joerak. Merkaturatze-esperientzia berriak

Ekainak 11: 1. saioa enoturismo, higiene eta segurtasun gomendioak upategietan.

Ekainak 15:higiene eta segurtasun gomendioak upategietan:jatetxea

Ekainak 16:aplikatu beharreko garbiketa eta desinfekzio protokolo egokia

Ekainak 18: 6 oinarri sikologikoak hobeto saltzeko

Ekainak 24: APPCC dokumentoaren aplikazioa dokumentu artisauetan

Uztailak 1: Esnearen kaltiate higieniko sanitarioa. Kontrolatu beharreko oinarrizko parametroak

scribdicon

HAZI. Egoitza Nagusia. Granja modeloa z/g 01192 Arkauti, Araba. IFK. G48986137  l T 945 00 32 40 | hazi@hazi.eus | Pribatutasun Politika | Ohar Legala | Urrutiko Kontrola