banner12.jpg

Berriak

  • Elikaduraren euskal industria Lyoneko SIRHA azokan izan da

    27/09/2021 Elikaduraren euskal industria Lyoneko SIRHA azokan izan da

    COVID-19aren eraginez nekazaritzako elikagaien arloko nazioarteko azokarik egin gabe urte eta erdi igaro ostean, udazken honetan berriro ekin zaio sektorerako hitzordu garrantzitsuenak antolatzeari. Azoketako lehena SIRHA 2021 izan da, ostalaritza, catering, sukaldaritza eta elikaduraren arloko nazioarteko erakustazoka. Lyonen egin da irailaren 23...

  • Elikagaien sektorean teknologiaren, bizkortasunaren eta lankidetzaren arteko oreka lortzea: funtsezkoa da merkatuko eskari berriei aurre egiteko

    23/09/2021 Elikagaien sektorean teknologiaren, bizkortasunaren eta lankidetzaren arteko oreka lortzea: funtsezkoa da merkatuko eskari berriei aurre egiteko

    Eusko Jaurlaritzak eta HAZIk antolatu eta gaur Donostian egin den “Elikaduraren balio katea 4.0 - Gaurko irtenbideak eta biharko beharrak” EHUren uda ikastaroan hainbat esperientzia ezagutu ahal izan dira: nekazaritzako elikagaien industria txikiei eta nekazaritza-ustiategiei aplikatutako sentsorika, abereen geoposizionamendua eta hesi birtuala...

  • “Gure Ostalaritzan, Basque Wine”, Euskadiko edariak posizionatzeko konpromisoa

    17/09/2021 “Gure Ostalaritzan, Basque Wine”, Euskadiko edariak posizionatzeko konpromisoa

    Txakolin-upategiak, Arabako Errioxako upategi txikiak, sagardotegiak eta garagardogile artisauak ostalaritzako salmenten mende daude erabat, eta, ondorioz, eragin handia izan dute azken hilabeteotan, Covid-19arekin lotutako murrizketen ondorioz, salmentetan % 40-60ko beherakada izan baitute. Egoera horri aurre egiteko, Gure Ostalaritzan Basque Wine...

scribdicon

HAZI. Egoitza Nagusia. Granja modeloa z/g 01192 Arkauti, Araba. IFK. G48986137  l T 945 00 32 40 | hazi@hazi.eus | Pribatutasun Politika | Ohar Legala | Urrutiko Kontrola