banner6.jpg

Berriak

  • 2019rako Prestakuntza-beharrak helarazteko epea zabalik da

    12/12/2018 2019rako Prestakuntza-beharrak helarazteko epea zabalik da

    HAZIk hurrengo seihilabeteko (2019ko urtarrila-ekaina) formakuntza-eskaintza lantzen hasi da. Diseinu fase honetan ezinbestekoa da ikastaroetan parte hartu nahi duten pertsonen formakuntza-beharrak ezagutzea, lehen sektorearentzat eta kate osoarentzat baliagarri izan daitezkeen edukiak eskaini ahal izateko. Honen bitar...

  • Eusko Labela duen eztiak 25 urte betetzen ditu

    22/11/2018 Eusko Labela duen eztiak 25 urte betetzen ditu

    25 urte igaro dira jada Eusko Label bereizgarria duen eztia merkaturatu zen egunetik. 1993an, eztiarekin batera, beste produktu batzuek ere eskuratu zuten kalitate zigilua, esaterako hauek: Arabako Patata, Euskal Baserriko Oilaskoa, Esneko Arkumea eta Gernikako Piperra. Garai hartan, Europar Batasuneko sarrerarekin eta merkatuaren zabalkundearekin,...

  • Eusko Labeldun 700 babarrun anoak Tolosako Babarrunaren Festan

    15/11/2018 Eusko Labeldun 700 babarrun anoak Tolosako Babarrunaren Festan

    Gaurtik hasita eta iganderarte Tolosan Babarrunaren Festa ospatu egingo da. Hainbat ekitaldi egongo dira, larunbatean esaterako Tolosako Babarrun Ekoizleen XXXI Lehiaketa eta igandean herri bazkaria egongo da eta Eusko Labeldun 700 ano eskeiniko dira bertan.   Programa osoa ikusi Bestalde, Abenduaren 1 eta 29 artean Gasteizko Aitzina Fo...

scribdicon

HAZI. Egoitza Nagusia. Granja modeloa z/g 01192 Arkauti, Araba. IFK. G48986137  l T 945 00 32 40 | hazi@hazi.eus | Pribatutasun Politika | Ohar Legala | Urrutiko Kontrola