banner11.jpg

Berriak

  • Eusko Labela duen Euskal olioaren ezaugarriak hedatzeko jardunaldia

    27/10/2021 Eusko Labela duen Euskal olioaren ezaugarriak hedatzeko jardunaldia

    Gaur goizean, Hernaniko Chillida Leku Museoan, gastronomia munduko profesional eta preskriptoreei zuzendutako aurkezpen-jardunaldia egin da, Eusko Labela duen Oliba Olio Birjina Estraren erabileraren eta kontsumoaren abantailak ezagutarazteko. Bere ezaugarri eta dohainen berri emateaz gain, Euskadiko olioaren ekoizpen-sektoreari buruzko datuak eta ...

  • HAZIk, Basque Culinary Centerrek eta euskal gastronomiaren agente nagusiek “Mantala Basque Gastronomy”  aurkeztu dute

    26/10/2021 HAZIk, Basque Culinary Centerrek eta euskal gastronomiaren agente nagusiek “Mantala Basque Gastronomy” aurkeztu dute

    Mantala Basque Gastronomy ekimenaren xedea da euskal gastronomia sustatu eta garatzea, ezagutzaren trukea eta elkarrekiko sormena sustatuz. Basque Culinary Centerrek eta Hazi Fundazioak bultzatuta, Eusko Jaurlaritzako Ekonomiaren Garapen, Jasangarritasun eta Ingurumen Sailak sustatutako Euskadiko Gastronomia eta Elikaduraren Plan Estrategikoaren (P...

  • HAZIren laguntzarekin 23 euskal enpresak parte hartuko dute Gourmets Azokan

    20/10/2021 HAZIren laguntzarekin 23 euskal enpresak parte hartuko dute Gourmets Azokan

    Eusko Jaurlaritzako Ekonomiaren Garapen, Jasangarritasun eta Ingurumen Sailak, HAZIrekin lankidetzan, 23 euskal enpresa ekoizlek taldean Gourmets azokako 34. edizioan parte hartzea sustatu du. Ekitaldi hori kalitatezko elikagaien eta edarien Europako nazioarteko azoka handiena da, eta Madrilen egiten ari dira bihar arte. Gourmets azoka lehenengoz e...

scribdicon

HAZI. Egoitza Nagusia. Granja modeloa z/g 01192 Arkauti, Araba. IFK. G48986137  l T 945 00 32 40 | hazi@hazi.eus | Pribatutasun Politika | Ohar Legala | Urrutiko Kontrola